Santa Pod European Finals 2015


Tekst: Remco Scheelings
Foto’s: Remco Scheelings

In het elf deelnemers tellende Super Gas veld was Stevan Reffeltrath de tweede Nederlander. Na een negende kwalificatiepositie was het avontuur van Reffeltrath, na een gewonnen eerste eliminatieronde, in de kwartfinale over.

(bron: autosport.nl)

Vuurwerk bij European Finals

Boes
Stevan ReffeItrath

Tekst: Remco Scheelings
Foto’s: Remco Scheelings

…Nederlandse Sportsman-racers buiten de prijzen
In het randprogramma van de FIA en FIM kampioenschappen kwam op Santa Pod ook nog een heel arsenaal aan Sportsman klassen aan de start, met daarbij een flink aantal Nederlandse deelnemers. In de Super Gas klasse onder de dertien deelnemers met Stevan Reffeltrath één landgenoot. De eerste eliminatieronde wist ReffeItrath (vierde kwalificatiepositie) nog in winst om te zetten maar in de kwartfinale viel het doek voor de Nederlander…lees verder

(bron: autosport.nl)

24-26 Mei 2013 Santa Pod

MAINEVENT MEI 2013

Na wat lange koude wintermaanden is dan toch eindelijk de lente aangebroken, ook voor TeamOrangeCountry. De inschrijvingen voor de eerste race zijn een feit. Op woensdag 22 mei a.s. kiezen wij het ruime sop richting Engeland, om daar te beginnen met een trainingsdag en vervolgens het FIA MAIN EVENT. Er is ingeschreven op twee klasse: Super Gas (SG541 EN SG512) en Pro ET (Pro ET 19), de laatste wordt het debuut van Arnold’s nieuwe bolide. Het wordt de start van een nieuw seizoen en hopelijk een zonnig jaar.